چاپ        ارسال به دوست

شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه پیشگام در تعامل صنعت و دانشگاه

 

 

 

"هفتمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه با رویکرد دانش بنیان" با حمایت شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه؛ هفتمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه با رویکرد دانش بنیان با حمایت شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه توسط اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی استان، دانشگاه رازی و موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق ایران در کرمانشاه برگزار شد.

این همایش با محورهای مسئله شناسی و مدل‌های تعامل صنعت و دانشگاه، تعامل صنعت و دانشگاه و اقتصاد دانش‌بنیان، نقش تعامل صنعت و دانشگاه در تأمین و بهینه‌سازی سرمایه انسانی و نقش تعامل صنعت و دانشگاه در بهبود فضای کسب‌وکار و با اهداف تحکیم و ایجاد زمینه برای تعامل بهتر و بیشتر صنعت و دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های موجود در صنایع برای پیشبرد امور آموزشی و پژوهشی در دانشگاه‌ها، معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه‌ها برای استفاده در صنعت، تعمیق و تبیین نگاه دانش بنیان به صنایع و بررسی تجربیات و مدل‌های ارتباط صنعت و دانشگاه طی دو روز در محل ساختمان مشترک اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی استان و شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه برگزار شد.

دکتر محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در آیین افتتاح این همایش ملی و در جمع فعالان اقتصادی و دانشگاهیان کرمانشاه از اینکه در اولین روز کاری خود در این همایش حضور یافته بود ابراز خرسندی کرد و گفت: همراهی و دغدغه‌مندی خود را برای هدف والای این همایش اعلام می‌کنم و پیگیر برنامه‌های آن خواهم بود.

وی انسجام، اشتراک و هم‌افزایی هوشمندانه بین دو بخش صنعت و دانشگاه را در شرایط کنونی بسیار ضروری دانست.

عضو هیات رییسه اتاق ایران و رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه نیز با تاکید بر لزوم عملیاتی شدن تعامل صنعت و دانشگاه در قالب چند پروژه ملی، برقراری تعامل بین دو حوزه علم و تولید را برای دوران پساکرونا ضروری دانست.

کیوان کاشفی با اشاره به رویکرد دانش‌بنیان این دوره از همایش، خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان طی سال‌های اخیر نقش مهمی در پیوستگی صنعت و دانشگاه داشتند و از همین رو در این همایش مورد توجه قرار گرفته است.

دکتر حسین میرمحمد صادقی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی ایران نیز از اهمیت تعامل دو حوزه علم و عمل و همراهی عاملین و عالمین یاد کرد و گفت: ارتباط این دو بخش نقش موثری در توسعه و پیشرفت کشور، جهت دادن به آموزش‌ها و تجاری ‌سازی ایده‌ها دارد.

دکتر محمد رشیدی نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه بسیاری از گره‌ها را می‌توان با کمک دانشگاه حل کرد، گفت: این علم است که بن بست‌ها را باز می‌کند و ما بر خلاف آنچه که دشمن می‌خواهد نشان دادیم که هر وقت به علم و توانمندی فرزندان این آب و خاک اعتماد کردیم موفق بودیم.

وی فاصله گرفتن از علم و پرداختن به مسائل حاشیه‌ای، سیاسی و جناحی را باعث صدمه به کشور دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه همه دولت‌های گذشته یک راه اشتباه را رفتند و آن عدم اعتماد به بخش خصوصی و سنگین کردن بار دولت بوده است.

دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی نیز از اجرای طرح بورسیه شغلی در صنعت در این دانشگاه خبر داد و گفت: تعهد می‌دهیم اگر با ما همکاری شود و این طرح را کلید بزنیم، مشکل اشتغال استان را برطرف کنیم.

وی آنچه که برای تعامل صنعت و دانشگاه به آن نیاز داریم را طرح بورسیه شغلی در صنایع دانست و خاطرنشان کرد: در قالب این طرح دانشجویان خصوصا افرادی که رتبه برتر دارند توسط صنایع بزرگ و مادر استان بورسیه خواهند شد.

دکتر بیژن رضایی دبیر کمیته علمی همایش نیز با بیان اینکه شش دوره گذشته همایش تعامل صنعت و دانشگاه در استان‌های دیگر کشور برگزار شد، گفت: اکنون کرمانشاه میزبان همایش هفتم است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ مقاله به همایش ارسال شده، عنوان کرد: ۸۰ درصد مقالات ارسالی پذیرفته شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه رازی یادآور شد: ۵۱ داور نیز از سراسر کشور داوری مقالات را بر عهده داشتند.

رضایی با بیان اینکه این همایش صرفا علمی نبوده، اظهار کرد: در حاشیه این همایش سه پنل و ۱۲ سخنرانی، دو کارگاه آموزشی، رونمایی از سایت تعامل صنعت و دانشگاه، انعقاد چند تفاهم‌نامه همکاری و ... در نظر گرفته شده تا کارها به سمت عملیاتی شدن پیش برود.

وی معتقد است، این دوره از همایش هم بواسطه کیفیت و هم تعدد مقالات و هم محورهای متنوع نسبت به دوره‌های گذشته تفاوت‌های قابل توجهی دارد.

در آیین اختتامیه این همایش ملی، ضمن تقدیر از صاحبان مقالات برگزیده از شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه به عنوان یکی از حامیان و دست‌اندرکاران این همایش قدردانی شد.

این رویداد با محوریت تعامل صنعت و دانشگاه با رویکرد دانش بنیان با همکاری اتاق بازرگانی، دانشگاه رازی و موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق ایران و با حمایت مالی شرکت های پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی بیستون و پالایشگاه  کرمانشاه طی دو روز برگزار گردید.

 


 

 


٠٨:٤٣ - دوشنبه ٥ دی ١٤٠١    /    شماره : ٥١٥    /    تعداد نمایش : ٧١٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: