چاپ        ارسال به دوست

نگاه ویژه مدیرعامل جدید شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه به سرمایه های انسانی

 

 

 

به دستور مدیرعامل جدید شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه، نام و رویکرد مدیریت منابع انسانی به مدیریت سرمایه انسانی تغییر یافت.

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه؛ مدیرعامل جدید شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه اولین اقدام خود در حوزه مدیریت ها را به مدیریت منابع انسانی و تغییر نام و رویه آن اختصاص داد و با تاکید بر تغییر رویکرد در آن مدیریت گفت: جهت ایجاد این احساس متفاوت، نیاز به تغییر رویکردهای این مدیریت و حرکت به سمت ایجاد اشتیاق و اثربخشی کارکنان، رسیدن به همکاری و مشارکت کارکنان، متقاعد سازی، مشاهده نقاط قوت و کمک به رفع نقاط قابل بهبود پرسنل و نگاه انسانی به کارکنان به عنوان سرمایه های شرکت می باشد.

دکتر امیرحسین لطفی لاریجانی با اشاره به تعالی سازمانی شرکت، همسوسازی و بهینه سازی افراد با اهداف و نیازهای کسب و کار جهت دستیابی به عملکرد برتر را به عنوان یک رویکرد جدید از مدیریت سرمایه انسانی در داخل شرکت مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه با اشاره به ارزش بالای کارکنان به عنوان سرمایه انسانی در سازمان گفت: حوزه سرمایه های انسانی به مدیریت کارکنان برای بهبود کیفیت زندگی کاری در داخل و خارج سازمان پرداخته و می کوشد تا بر توانمندی ها و دانش کارکنان بیفزاید. در این راستا جهت دهی درست این استعدادها، ایجاد حس خودکفایی و آماده سازی آن ها برای رویارویی با شرایط پیچیده آینده و نهایتاَ رشد و بهینه سازی سرمایه های انسانی، جزو اولویت های شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه می باشد.

عضو هیئت مدیره شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه توسعه اقتصادی را مستلزم اهمیت دادن به بحث سرمایه انسانی و تلاش در جهت بهبود شاخص های مرتبط با آن برشمرد و خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در زمینه سرمایه انسانی و بالابردن توانمندی کارکنان یک سازمان، علاوه بر منافع اجتماعی، رشد اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد و منافع بلندمدت آن، مسیر دستیابی کشور به اهداف توسعه اقتصادی را هموارتر خواهد نمود.

دکتر لطفی لاریجانی در ادامه انتظار خود از مدیریت سرمایه های انسانی را ایجاد احساس تفاوت در نگاه مدیریت به کارکنان بیان کرد و افزود: جهت ایجاد این احساس متفاوت، نیاز به تغییر رویکردهای این مدیریت و حرکت به سمت ایجاد اشتیاق و اثربخشی کارکنان به جای رضایت کارکنان، رسیدن به همکاری و مشارکت کارکنان به جای کنترل کارکنان، متقاعد سازی به جای قدرت سازمانی، مشاهده نقاط قوت پرسنل و کمک به رفع نقاط قابل بهبود پرسنل و نگاه انسانی به کارکنان به عنوان سرمایه های شرکت می باشد.

ایشان همچنین با اشاره به این که بحث آموزش بیش از هر چیز می بایست در ارتقاء سرمایه انسانی مورد توجه قرار بگیرد؛ افزود: از طریق آموزش است که کارکنان و پرسنل یک مجموعه به سرمایه های انسانی ارزشمندی برای پیشرفت مجموعه و کل جامعه تبدیل می شوند. به این ترتیب نیروهایی که در یک مجموعه به کار مشغول هستند، سرمایه داران واقعی آن مجموعه و جامعه به حساب می آیند، چرا که دانش و مهارت به وجود آمده در آن ها سرمایه واقعی سازمان و عامل اساسی رشد و توسعه آن می باشد.

وی ضمن تاکید بر ضرورت چابک سازی ساختارهای سازمانی شرکت و سازماندهی آن متناسب با رویکردهای طرح شده و تعالی سازمانی، بر تبدیل تفکر خدماتی به تفکر توسعه ای در این حوزه اشاره کرد و گفت: بنده انتظار دارم جهت توسعه نشاط کاری، اخلاق، فرهنگ و ارزش ها، برنامه ریزی لازم در سازمان انجام گردد و اهتمام جدی در مسائل حوزه ایمنی، پیشگیری و ورزش به عمل آید.


 

 


٠٨:٣٤ - دوشنبه ١٤ خرداد ١٤٠٣    /    شماره : ٦١٠    /    تعداد نمایش : ١٠١٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: